Hogeschool ArtEZ | Reserveringssysteem

Informatie over de muzieklokalen is nu overzichtelijk en actueel.Over de opdrachtgeverArtEZ logo

Hogeschool voor de kunsten ArtEZ leidt in Arnhem, Enschede en Zwolle ruim 3000 studenten op in o.a. dans, creative writing, mode-ontwerp en beeldende kunst.

Reserveringssysteem voor muzieklokalen

Roosteraars en conciërges bij ArtEZ waren wekelijks veel tijd kwijt met de reserveringen van muzieklokalen. Reserveringen kwamen op verschillende tijdstippen binnen en werden op verschillende plekken in verschillende documenten bijgehouden. Niet alleen kostte het bij elkaar puzzelen van informatie veel tijd, het systeem was ook traag: er zat veel tijd tussen het boeken van een oefenruimte en het moment dat de organisatie deze informatie had verwerkt. Omdat de bestaande software bovendien niet was opgewassen tegen de naderende millenniumwisseling (we schrijven 1999) was een nieuwe oplossing nodig.

Meer tijd, meer overzicht

Het reserveringssysteem dat Masc voor ArtEZ ontwikkelde zorgde voor twee grote verbeteringen. Ten eerste bracht het informatie uit verschillende bronnen samen zodat conciërges en roosteraars nu veel tijd besparen. Ten tweede is – door een snellere en centrale verwerking van boekingen – het overzicht nu altijd actueel. Nieuwe informatie is onmiddellijk beschikbaar. Voor roosteraars en conciërges betekent dit een enorme tijdsbesparing en meer grip op hun werk.

Ook tijdswinst boeken?

Mogelijk is (maat)software of een handige app voor jouw organisatie de oplossing. We hier graag met je voor zitten. Maak een afspraak.