iSupply | Tool beheert supplychain maatkleding

“Meer maatkleding met minder mensen dankzij iSupply!”


Over de opdrachtgever

iSupply biedt unieke software die de hele supplychain van maatkleding beheert. Van bestelling in de winkel tot levering van textiel aan de fabriek. Masc maakte deze software en blijft het steeds verder ontwikkelen.

Al 544 winkels in 23 landen gebruiken iSupply!

iSupply-tool verwerkt unieke bestellingen

Wat het bestellen en maken van een maatpak bijzonder maakt, is de overweldigende hoeveelheid keuzes die een winkelier maar ook een consument heeft. Elk kledingstuk is potentieel uniek, met eigen stoffen, kleuren, garen, knopen, afmetingen en afwerking. iSupply maakt het voor winkeliers mogelijk om een bestelling direct bij de fabrikant in te voeren. De tool kent de actuele voorraden en verwerkt dus niet alleen een order maar geeft ook aan of de bestelling überhaupt mogelijk is.Nieuwe feature: koppeling met andere tools & applicaties

Onlangs voegden we een belangrijke nieuwe feature aan de tool toe. Het is nu mogelijk er externe software, zoals een webshop, bodyscanner of eigen orderintakesysteem aan te koppelen. Voor retailers betekent dit dat ze gegevens maar één keer hoeven in te voeren. Er zijn al enkele e-commercesystemen voor maatkleding beschikbaar en die behouden voor gebruikers hun waarde terwijl ze toch alle voordelen van iSupply hebben. 

Meer informatie?

We maken slimme software en apps voor opdrachtgevers in retail, zorg en andere sectoren. Wil je daar meer over weten?


Neem contact met ons op