MyCarTransfer | Bemiddeling auto(ver)koop

“Ik ben uitermate tevreden over de heldere aanpak. We verwachten dit jaar zo’n 30.000 transacties.”

- Jort van Sisseren, oprichter MyCarTransfer


Over de opdrachtgever

MyCarTransfer biedt kopers en verkopers van auto’s zekerheid van betaling en levering. Het geld van de koper wordt veilig beheerd door Nationale Notaris. Na levering en overschrijving in het RDW wordt de verkoper direct uitbetaald. 

Zekerheid voor autokopers en -verkopers

MyCarTransfer biedt autokopers en -verkopers een veilig platform waar de transactie voor een auto kan plaatsvinden, zonder dat één van beide partijen op een bepaald moment zowel het geld als de auto in handen heeft. Voor de koper is een groot voordeel dat hij niet met veel geld over straat hoeft. Koper én verkoper zijn bovendien verzekerd van levering en betaling. 


Responsive webapplicatie valideert gegevens

Masc bouwde de responsive webapplicatie (Mycartransfer.com) waar autokoper en -verkoper terecht kunnen. We ontwikkelden de webapplicatie samen met NoXqs in applicatieframework Ruby on Rails. De applicatie is voor betalingen gekoppeld aan de bank en voor het ophalen en valideren van gegevens over auto’s (zoals de overschrijving in het RDW) aan een API van datamanager Smart Data Services waar Masc ook mee samenwerkt.

Hoe werkt MyCarTransfer?

Dat wordt perfect uitgelegd in dit filmpje:
 
 

MyCarTransfer over dit project

“We hadden behoorlijk wat tijdsdruk om de applicatie op tijd af te krijgen en waren blij dat we uiteindelijk Masc vonden en van start konden. De samenwerking verliep uiterst prettig en professioneel. Ondanks het gebrek aan tijd werd er een gedetailleerd functioneel ontwerp gemaakt en daaraan werd een planning gehangen met de offerte met uren uitgesplitst naar onderdeel. Dit in combinatie met de wekelijkse rapportage maakte de monitoring van het project voor mij erg prettig. Dat scheelt een hoop bellen, vragen en mailen, zoals ik dat bij andere projecten wel heb meegemaakt. Eventuele uitloop op onderdelen werd op tijd besproken. Ik ben uitermate tevreden over deze heldere aanpak. We zijn nu nog aan het valideren en starten binnen een aantal weken de echte uitrol van het platform. De verwachting is dat we dit jaar zo’n 30.000 transacties kunnen doen.”

Jort van Sisseren, oprichter MyCarTransfer -

Ook een goed idee voor een online dienst?

We hebben een team van conceptuele denkers en programmeurs dat je kan helpen je plan uit te werken en realiseren. Bel of mail ons gerust!

Neem contact met ons op