Software of app ontwikkelen

Je hebt een goed idee voor een app of software? Dat werken we graag samen met je uit. Niet alleen in de technische vertaling, maar al vanaf het prilste begin: met het concept voor je app of maatsoftware.

Slim concept voor je software of app

De kans op succes is groter met een helder concept. Conceptontwikkeling voor software of een app vraagt om inzicht in je doelgroep, in de markt en in de technische mogelijkheden. Het is waardevol in deze fase intensief samen te werken en veel input te verzamelen. Aarzel niet om ons al in een vroeg stadium om in te schakelen. Of nodig ons uit voor een softwareconsult op maat.

Een app waar je doelgroep écht iets aan heeft

Wat onze aanpak kenmerkt is dat we in jouw schoenen gaan staan. Wat wil joúw doelgroep? Hoe kan software of een app hun leven makkelijker maken? Pas daarna maken we de vertaalslag naar techniek. Misschien kun je bestaande software gebruiken, misschien moeten we van de grond af iets opbouwen. In dat geval ontwikkelen we het functioneel en technisch ontwerp voor je software, daarna gaat ons team van developers aan de slag. 

Agile software management

We werken het liefst agile bij het ontwikkelen van software of een app. Dat heeft namelijk een aantal grote voordelen:
  • Meer (soft)ware voor je geld
  • Ruimte voor voortschrijdend inzicht
  • Werken in snelle sprints met snel resultaat
Niet elk softwareproject leent zich voor een agile aanpak. Het vraagt bijvoorbeeld veel inzet van jou, en dat zie je ook terug in het uiteindelijke resultaat. Soms werken we ook fixed-price of zoeken we naar een mengvorm. 

Softwareconsult op maat

Heb je wel wat kennis over softwareontwikkeling, maar wil je dat een expert met je meedenkt en meebeslist? Die rol kunnen we ook voor je vervullen. We geven advies over software en apps: zowel over concept en technische afwegingen als leveranciers en aanpak.


Neem contact met ons op

Recente software & apps