Consultancy, project- en contractmanagement

We merken weleens dat opdrachtgevers die enthousiast zijn over hun project toch opzien tegen alle logistiek daaromheen. Wij hebben ons daarom bekwaamd in het begeleiden van complexe trajecten. 

Met projectmanagement zorgen we voor grip op en transparantie van het proces. Onze kennis en kunde gieten we in heldere adviezen en met goed contractmanagement zorgen we voor continuïteit in je organisatie.


Aanpak

Elke samenwerking die we aangaan is gericht op voorsprong. We kiezen de aanpak die jou het meest oplevert, inhoudelijk maar ook budgettair. Zo komt je organisatie gegarandeerd als winnaar uit de bus.

Meedenken

Achter elke opdracht zit een persoonlijk verhaal. Door groei kom je voor nieuwe uitdagingen te staan, je wilt meeveranderen met je doelgroep of je hebt een ingenieus idee dat om verdere uitwerking vraagt. Wij denken intensief met je mee over de beste manier om je doelen te bereiken.

Het meeste uit je budget

De aard van de vraag bepaalt welke aanpak je het meeste oplevert. We hanteren twee werkwijzen: agile en klassiek. Ook mengvormen zijn mogelijk.

  Agile  Klassiek 
Voor wie?  Je wilt al snel een werkende oplossing maar niet alle gewenste functies staan vast Je hebt een helder plan: de gewenste functies staan vast
 Tijdspad Variabel
Elke paar weken leveren we software op waarmee je al kunt werken
Vast
We leveren je oplossing in fases op, of op een afgesproken einddatum
 Eindresultaat Is het product van actie en reactie Staat vooraf vast
 Je betaalt voor Uren en materialen
Een vooraf bepaald eindproduct
 Veranderingen gedurende project Worden omarmd en geïntegreerd in de eindoplossing
Geen extra kosten
Worden waar mogelijk opgenomen
Extra kosten
 Uw rol Intensief betrokken voor het beste resultaat Betrokken
Twee manieren waarop Masc projecten aanpakt (ook mengvormen zijn mogelijk)


Schouder aan schouder

De ervaring leert dat een nauwe samenwerking het beste resultaat oplevert. Bij Masc heb je daarom direct contact met de programmeurs. Je blijft altijd goed op de hoogte, medewerkers komen met plezier bij jou op locatie en natuurlijk ben je meer dan welkom op ons kantoor.

Zelf ervaren hoe onze aanpak jouw organisatie aan een voorsprong helpt? Benader ons voor een gesprek!